Maandelijkse Challenge

CRAFTADDICTION HEEFT ELKE MAAND EEN CHALLENGE. DE LOPENDE CHALLENGE VIND JE RECHTS IN DE SIDEBAR.
DOE GEZELLIG MEE!

Design Team

 Nicole Dieltjes


Ik ben Nicole en ben nu 48 jaar (Bouwjaar 1968). Ik ben al 26 jaar getrouwd en heb twee dochters (een tweeling van 21 jaar)
Ik ben al jaren creatief bezig, o.a. met Fimo klei, poppen maken met Darwi klei, kaarten maken, scrapbooking, inkleuren van stempelafdrukjes en Mixed Media. Op dit moment ben ik bezig met schilderen in cominatie met Mixed Media. 
Sinds een paar jaar geef ik bij mij thuis workshops in allerlei technieken en ben ik sinds augustus 2015 mijn eigen bedrijf opgestart en trotse eigenaar van de webshop CraftAddiction. Na een aantal jaren DesignTeam member van allerlei teams en winkels te zijn geweest (ben nog steeds DesignTeam member van de groothandel CraftEmotions), heb ik nu een eigen DesignTeam, waar ik ook supertrots op ben.
Samen met deze getalenteerde dames hoop ik jullie te kunnen inspireren.

Irene de Mars

                                                             
Mijn naam is Irene en ik ben de senior in dit DT (bouwjaar 1952)!
Deze zomer ben ik 33 jaar getrouwd met Ben. We hebben een volwassen dochter Sylvia die al ruim 10 jaar in Engeland woont en werkt. Ze is getrouwd met Laura en ze hebben een super schattig hondje Silas waar ik ook elk jaar een verjaardagskaartje voor maak hihi!
Als klein kind zat ik al uren te tekenen en te kleuren. 
Haken, breien en borduren heb ik ook allemaal gedaan net als schilderen met aquarel- en acrylverf maar sinds 5 jaar staat alles hier in het teken van kaarten maken, zelfs mijn andere grote passie het tuinieren schiet er soms bij in.
Qua stijl zit ik tussen CAS en bomvolle kaartjes in en op mijn kaarten gaat de meeste aandacht naar de stempel want inkleuren is en blijft voor mij een feestje en dan vooral de uitdaging om de kleuren van het gekozen designpapier terug te laten komen.
Op deze manier denk ik dat dit DT elkaar heel goed zal aanvullen met voor elk wat wils en ik vind het dan ook heel leuk er deel van te mogen uitmaken!

Danoesja Norbert


Hallo lieve allemaal, mijn naam is Danoesja en ik ben nu 48 jaar oud (bouwjaar 1968). Samen met mijn man Kees met wie ik in augustus 1988 getrouwd ben hebben wij 2 zoons, Quincy is 25 en Deacon is 22. 
Quincy woont al 2 en half jaar samen met zijn vriendin Priscilla en Deacon woont nog thuis maar voor hem zijn we bezig om een eigen woonplek te realiseren in een ouderinitiatief.
Deacon heeft cerebrale parese en zit heel zijn leven al in een rolstoel, hij is een super vrolijke gozer die hier het zonnetje in huis is. 
Wij hebben geen hond of andere huisdieren maar ik mag af en toe de hond van de buurtjes uitlaten hihihi.....en daar geniet ik ook enorm van.
Ook ik ben mijn hele leven al creatief bezig en heb heel veel kleding zelf gemaakt, ook borduren op stramien en papier en handwerken met stofjes vind ik erg leuk. Eind 2009 ben ik begonnen met kaarten maken en daarna volgde er natuurlijk ook het scrappen met foto's en mixed-media.......ik vind dus ook heel veel leuk en sta altijd open voor nieuwe dingen.
Superleuk vond ik het toen Nicole vroeg of ik aan dit DT wilde deelnemen, ik vind het een hele eer en heb er superveel zin in om jullie te mogen inspireren.
We gaan er samen iets mooi's van maken.

Anita

Ik ben Anita.
Afgelopen weekend (16-05-2016)
 heeft Nicole me gevraagd of ik in het team wil komen.
Natuurlijk wil ik dat!
Ontzettend gaaf en leuk en vind het een hele eer! 
Dankjewel!
Ik heb er reuze zin in!

Ik zal even iets over mezelf vertellen.
Ik ben nu 46 jaar en dus van bouwjaar 1970
Ik ben 21 jaar getrouwd met Friso.
We hebben samen twee kinderen. 
Een jongen van 17 jaar en een meid van 15 jaar.
Ik heb sinds mei 2013 een blog....oeps,wat gaat dat hard!
Geniet er volop van! 
Zo ook van onze leuke hobby, heb er trouwens weer eentje bij....
Mixed media!
Waar houd ik van...nou eigenlijk van allerlei soorten technieken.
Borduren op kaarten vind ik ook erg leuk.
We gaan er wat moois van maken met z'n allen!
Doen jullie gezellig mee?

Alice

Hallo allemaal, mijn naam is Alice Huisman en ben nu 57 jaar jong (hihi) oftewel bouwjaar 1958
Ben een trotse moeder van twee dochters en een zoon en een super-trotse oma van vier kleinkinderen.
Naast mijn werk met kinderen met een beperking, wat me veel energie geeft, maak ik tijd voor mijn kleinkinderen en mijn hobby.
Heb 10 jaar gewerkt in een hobbywinkel en daar is de grote interesse voor allerlei technieken en materialen ontstaan. De leergierigheid is nog altijd gebleven.
Vooral bezig geweest met schilderen, stempelen en kaarten maken.
Nu is het vooral kaarten maken met allerlei materialen, art journal en mixed media.
Het blijft super om voor wat voor gelegenheid dan ook een creatief werkstukje te ontvangen in de brievenbus. En hoe mooi en leerzaam is het om elkaars creaties te kunnen bewonderen.
Supergaaf en ook trots ben ik dat Nicole me gevraagd heeft om bij haar DT te komen aanschuiven. Ben super enthousiast.

Chantal

Mijn naam is Chantal, 40jaar, getrouwd en heb een dochtertje van 8 jaar en woon in Alkmaar. Sinds april 2010 ben ik verslingerd aan onze prachtige hobby kaarten maken. Ik zocht een nieuwe hobby die ik gewoon thuis kon doen, omdat ik een dochtertje had gekregen en mijn andere hobby Kynologie en keuren van honden is gewoonweg wat lastiger te combineren, omdat je dan soms hele weekenden van huis bent. Eerst maakte ik voornamelijk 3d- en borduurkaarten, maar scrapkaarten en stempels inkleuren met mijn copics kregen steeds meer de overhand. Toen ik de Magnolia-stempels voorbij zag komen, was ik op slag verliefd op die lieve Tilda en Edwin! Ik maak dus veel kaarten met Magnolia's. Maar soms ben ik even “moe” van stempels en het kleuren, dat ik het zo’n heerlijke afwisseling vind om ook met vintage plaatjes te werken. Niet iedereen houdt nu eenmaal van cutiestempels. De vintagekaarten vind ik door deze prachtige afbeeldingen juist heel sjiek overkomen en voor iedereen geschikt om te geven. Daarnaast ben ik in aanraking gekomen en verslingerd aan foto- scrap Lay-outs en juist omdat je deze voor jezelf of je familie thuis kunt houden in een mooi album. Ik hoop hier ook meer tijd voor te gaan krijgen en hier op dit moooie blog ook veel voorbeelden ervan te kunnen laten zien. Op mijn blog http://chantalskaarten.blogspot.com kun je veel kaarten en creaties van mij bewonderen. Ik heb er enorm veel zin in om als Design-teamlid aan de slag te gaan bij dit mooi CraftAddiction Blog en ook de andere DT-leden te leren kennen. Nogmaals dank je wel Nicole en andere dames voor je vertrouwen in mij!

Lieve groetjes, ChantalAmy 

Hoi allemaal mijn naam is Amy Voorthuis, ik ben 39 lengtes jong geboren en getogen in Almaar maar tegewoordig woonachtig in Almere ik ben super gelukkig getrouwd met de liefde van mijn leven Jeroen sinds 20-04-2012 dus onze vijf jarig jubileum komt er al snel aan.
Wij zijn trotse ouders van onze knappe zoon Kevin 12 jaar alweer en volgend jaar komt er een nieuwe fase aan de "Middelbare" erg spannend allemaal. Wij hebben ons gezin sinds een aantal jaren uitgebreid met een super lief boerenfoxje genaamd "Fibi"mijn prinsesje.....
In het dagelijks leven ben ik opticien en werk vier dagen in de week voor de leukste opticien keten van Nederland Pearle. Ik voel mijzelf erg vereerd dat ik gevraagd ben door Nicole om haar design team te komen versterken en heb er dan ook erg veel zin in.
Ik ben voornamelijk een layout scrapper maar tegenwoordig maak ik ook kaarten en dan voornamelijk voor 1 van mijn andere design teams waar ik voor design.
Scrapboeken is mijn creatieve uitlaadklep waar ik totaal aan verslaafd ben geraakt zo ongeveer 13 jaar geleden toen mijn tante uit Amerika {zusje van mijn moeder} een scrapboek voor mij had meegeven aan mijn moeder. Ik eet, slaap en adem alles wat te maken heeft met scrapboeking en creatief bezig zijn. Ik houd erg van meerdere stijlen zoals shabby chic, vintage en mixed media. Meestal maak ik meisjes achtige layouts met veel bloemen en tierelanteintjes en dat is ook niet moeilijk met zes nichtjes daardoor heb ik altijd foto's maar soms denk ik ook wel "outside the box" en maak ik jongens layouts je zou zeggen makkelijk als je een zoon hebt... maar nee hoor die wil helaas niet op de foto dus maak ik soms stiekem een foto van hem hehe. Ben je nieuwsgierig naar mijn creaties dan kun je altijd een bezoekje komen doen op mijn blog
==> "Amy's Pretty Papers" <==
ik hoop je snel eens te zien liefs.


Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen